Hotovky,  Ich,  Potraviny a výživa,  Poživatiny

Párkguláš

Suroviny

400 g Javořických párků
2 lžíce sádla
1 větší cibule
3 sterilované okurky
2 natvrdo uvařená vejce
Voda
2 lžičky mleté papriky sladké
1 lžička mleté papriky – pálivé
Vegeta
Kmín
Mořská sůl s pepřem
1 kostka drůbežího bujónu
Hotová jíška na zahuštění
Tabasco brand
Plnotučná hořčice
Kečup
Majoránka

Postup:

 
Na sádle dozlatova orestujeme nadrobno pokrájenou oloupanou cibuli. Rozpustíme kostku bujónu, přidáme na kolečka pokrájené párky, ještě chvíli restujeme, pak zasypeme oběma paprikami a za chvíli zalijeme horkou vodou. Přidáme vegetu, kmín a nastrouhané okurky a vaříme. Mezitím si uvaříme vejce a oloupeme je. Nemusíme vařit dlouho a zahustíme tmavou hotovou jíškou. Dochutíme lžičkou hořčice, lžící kečupu a zakápneme tabascem. Na závěr dáme nasekaná vejce a můžeme nebo nemusíme dát majoránku.
***
***

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.