Nezařazené

Strouhaný smažený sýr

Je to neskutečně dobré, rychlé, snadné a hlavně nevyteče!!!

Je to patent mojí maminky (která už nežije), přitom jsem nikdy neviděl, že by to dělala. Ale měla to v takovém starém sešitě (v salátovém vydání), kde si rukou psala různé recepty.

Když jsem to zveřejnil v nějakém časopise, tak mi to pochválil i Petr Novotný. Mám ho zveřejněný na Toprecepty.cz.

6 komentáře

  • MarijaKes

    Jó, tak to musí být super. přečetla jsem si nejen recept, ale i pochvalu pana Novotného. Musím vyzkoušet, i když strouhaný sýr s vajíčkem už používám a to tak, že směs navrším na chleba a dám osmažit nejprve chlebem dolů a pak otočím. Takovou vynikající topinku už není potřeba ničím zdobit, ale já ještě přidám salám a rajče s cibulkou a to je ňami ňami. 🙂 A opravdu to na té topince drží, neteče a dobře sundavá z pánvičky. 🙂

    • MirekC

      My už jiný smažák neděláme. Vždycky jsme se divili, jak to dělají v těch hospodách, že jim nevyteče, protože nám vždycky. Také děláme toustové chleby tak, že je vykoupeme v rozšlehaném vajíčku s nastrouhaným sýrem a dáme osmažit na pánvičku z obou stran.

  • Latryna

    Takto robila vyprážaný syr pred mnohými rokmi moja mamina, do cestíčka ale ešte pridala nadrobno pokrájanú šunku.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.